En billig ejendomsmæglere kan være den bedste sælger

I dag kan du selv varetage dele af salgsprocessen, men hvis du overlader det hele til mægleren, kan prisen hurtigt komme over 100.000 kr.  
Ejendomsmæglere tager den største bid af kagen, når udgifterne skal fordeles. I årernes forløb er prisen faldet, men den er stadig i den høje ende. Hvis du derfor vil spare på boligsalget, vil det med stor sandsynlighed være hos mægleren, at du finder den største gevinst.

Nogle tager en procentdel af salget, mens andre har en fast pris. Det er vigtigt, du vælger den rette løsning. Hvis I har pengene, bør i betale ejendomsmægleren fra start. Hvis ikke i kan finde de 50. – 80.000 som den faste pris kan ende op i, så vælg da en procentdel af salget.

Men træd varsomt…

Hvis din bolig er eftertragtet vil det være dumt, hvis du får ham til at tage en procentdel. Du skal tænke på, at ejendomsmægleren er på provision, når han tager en procentdel af salget, og det betyder at den samlede pris altid bliver dyrere, når du vælger procent-løsningen.

De billige ejendomsmæglere

Nogle ejendomsmæglere har profileret sig som de bedste i området. Det kan være, at tallene taler for sig selv og de har solgt langt flere boliger end andre, men så kan du også sætte prisen herefter.

Du kan få gode besparelser, hvis du vælger en ejendomsmægler, der er en outsider, en lille lokal mægler, der er i konkurrence med de store. Home, Nybolig og andre franchise virksomheder er nationale og har store marketing budgetter, men du skal huske på, at den lille lokale ejendomsmægler også kan bruge Facebook annoncering som i dag er et værktøj alle ejendomsmæglere bruger.

Årsagen til at de store ejendomsmæglerkæder er dyrest er deres opmærksomhed. Mange der leder efter bolig går direkte ind på deres side og kigger efter en mulig bolig.

Hvis man er københavner og vil flytte til Århus, så kender man ikke den lille lokale mægler. Derfor går man direkte ind på Home.dk eller Nybolig.dk.

Men hvis din lokale ejendomsmægler eller dig selv gør brug af Facebook annoncering, så kan i komme lige så langt. I vil også kunne komme over broen med jeres budskaber og få opmærksomhed fra mulige køber på den anden side af landet.

Du betaler for status

Du betaler ikke for deres succesrate men volumen. Det er klart at Nybolig i Odense sælger langt flere boliger end en lille lokal mægler, der kan nøjes med 2-3 salg om måneder. De får langt flere huse til salg, så derfor sælger de flere, men det gør ikke deres løsning bedst.

Husk på, at de billige ikke er dårlige sælgere. Glem ikke de billige ejendomsmæglere.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *