Microcement er fundament for fremtidens badeværelse

De færreste kender det. Oftest er det kun håndværkerne, der kender til denne nye type af cement. Faktisk har den været her længe. Først nu kommer den frem. Det er måske ærgerligt, men nu er den her.

Nogle håndværkere er ikke så bekendte med microcement. Kunderne kender jo ikke til det, så de får ikke ret mange ordrer af det. Desværre. Mange vælger epoxy og almindeligt cement, men hvad de ikke ved er, at microcement er ligeså godt – hvis ikke bedre.

Her er lidt teknisk information om microcement. Nogle kalder de microtopping. Indtil nu er det blevet brugt til trapper, vægge og faktisk også borde. Som navnet antyder lægger man kun få millimeter. Her ligger man flere lag, så det får en vis styrke – uden det faktisk bliver alt for hårdt. Sammenligner du med almindeligt beton, vil microcement være langt blødere.

Den største fordel er, at du kan lægge microcement ovenpå andet materiale. På den måde får du et gulv til næsten ingen penge. Har du et epoxy gulv med huller og revner vil microcement være perfekt!

Kort og godt:

  • Minimal risiko for slitage
  • En billig form for renovering
  • Du kan lave dit eget unikke design

Et gulv KUN du vil have

Det kan ikke kopires. Du kan ikke købe et præcist gulv ude i Bygma. Det er umuligt. For når du lægger microcement, laver du dit eget design, hvis du vil – ellers overlader du det til fagmanden.

Husk på at mange håndværkere er yderst kreative. De er ikke robotter, der blot udfører deres arbejde. Deres erfaring har givet dem en bygningsmæssig kreativitet, du bør lytte til.

Så næste gang du får gæster, og en af dem går på badeværelset, vil de se et gulv, KUN du har. Dit gulv er som et malerier. Det kan kopieres, men det vil godt nok være svært.

Nyt badeværelse på blot 1 uge

Det kan da ikke passe, siger du måske!

Men jo. Det passer skam. For som vi siger, kan microcement bruges oven på dit i forvejen gamle gulv. Det er, hvad dens formål er.

Nogle, der specielt kender til microcement er Badmodul. Kontakt dem, og hør hvad de kan gøre. De er kreative som bare pokker. Som noget ganske særligt er de også mega effektive. Klik her – microcement – og kom til deres side, og se hvilke smukke badeværelser, de har lavet gennem tiden.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *